Softest-Center-for-Being

 

Aanbod Transformational Breath®

Individuele/Gedeelde Sessies

Introductieworkshop

Groepssessies Gevorderd

Creating Space – Enneagram & Transformational Breath®: Basisworkshop

Creating Space – Enneagram & Transformational Breath®: Verdiepingsworkshop

Goddess Cleanse

Workshops Buitenland

Retreats

Individuele/Gedeelde Sessies

Op afspraak: Maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 19:00 uur
Locatie: Zie Contact 
Facilitator: José Veenhof
Tarieven Individuele sessie: Eerste sessie van circa 2 uur: 120 euro, vervolgsessie van circa 1,5 uur: 100 euro (bij langere vervolgsessies geldt het tarief van 120 euro)
Tarieven Gedeelde sessie: Eerste sessie van circa 2,5 uur: 110 euro pp, vervolgsessie van circa 2 uur: 90 euro pp bij 2 personen, 80 euro pp bij 3 personen
Betaling: Betaling vindt contant plaats na de sessie. Een factuur (plus 21% BTW) ovv ‘Coaching’ is ook mogelijk zodat je de sessie zakelijk kunt aftrekken of van je inkomstenbelasting (persoonlijke ontwikkeling/opleiding).
Annulering: Bij annulering binnen 72 uur vóór het tijdstip van de gemaakte afspraak, alsmede bij afwezigheid op het tijdstip van
 de gemaakte afspraak, wordt 50% van het betreffende sessie-tarief in rekening gebracht.
Graag meenemen: Comfortabele kleding (een joggingbroek bijvoorbeeld), sloffen of extra sokken, flesje water.
Overig: Huisbezoek, bedrijfsbezoek en coaching obv werkgeversbudgetten kennen aangepaste tarieven.

December 2011

“Ik was vóór de sessie erg bang wat er allemaal zou gebeuren en wat er aan mij geopenbaard zou worden. Tijdens de sessie heb ik mij geen moment onveilig gevoeld of angstig; dat is echt wat José creëert!” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)

Introductieworkshop

Inhoud: De introductieworkshops zijn voor diegenen die kennis willen maken met Transformational Breath®. De workshop bestaat uit uitleg wat deze modaliteit behelst en wat je kunt verwachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De uitleg wordt gevolgd door een ademsessie waarin je wordt begeleid door de ademfacilitators. De workshop wordt afgesloten met napraten (delen en uitleg waar nodig). Bij voldoende aanvraag worden er meerdere workshops gepland, dus mail als je interesse hebt!
Data: Vrijdag 16 februari
Tijd: 10:00 – circa 12:30 uur
Locatie: Kadoelenweg, Amsterdam-Noord. Goed bereikbaar met de auto en gratis parkeren. Op de fiets is het 20 minuten vanaf het pontje dat vertrekt vanaf het Centraal Station. De dichtstbijzijnde bushalte is 10 minuten lopen.
Facilitator: José Veenhof
Tarief: 55 euro
Aanmelding: Aanmelding vindt plaats door het sturen van een e-mail aan José, via Contact en betaling vooraf. Een factuur (plus 21% BTW) ovv ‘Coaching’ is mogelijk, zodat je de workshop zakelijk kunt aftrekken of van je inkomstenbelasting (persoonlijke ontwikkeling/opleiding).
Annulering: Kan kosteloos tot 10 februari. Vanaf 10 februari is bij annulering 50% van het betreffende sessie-tarief verschuldigd, ongeacht de reden van annulering.
Graag meenemen: Comfortabele kleding, sloffen/warme sokken, flesje water en je eigen yoga-matje, welke ook gebruikt kan worden voor het ademen. Voor kussens en dekens wordt gezorgd.


Groepssessie-transformational-breath-flip

Groepsessies Gevorderd

Inhoud: De groepssessies zijn voor diegenen die reeds kennis hebben gemaakt met Transformational Breath®; ofwel in een introductieworkshop ofwel via individuele sessies. De groepssessie bestaat uit het bepalen van de intentie voor het ademen, het ervaren van een volledige ademsessie en napraten (delen en uitleg waar nodig). Het is verstandig om je snel aan te melden, want de groepen blijven beperkt tot 4 personen.
Data en tijden:
– Zaterdag 13 januari, 10:30 – circa 13.00 uur – volgeboekt
– Zondag 14 januari, 10:30 – circa 13.00 uur – volgeboekt
– Zaterdag 20 januari, 10:30 – circa 13.00 uur – volgeboekt
– Zaterdag 10 februari, 10:30 – circa 13.00 uur – volgeboekt
– Zaterdag 10 maart, 10:30 – circa 13.00 uur – volgeboekt
– Zaterdag 10 maart, 14.00 – circa 16.30 uur
Locatie: Kadoelenweg, Amsterdam. Goed bereikbaar met de auto en gratis parkeren. Op de fiets is het 20 minuten vanaf het pontje dat vertrekt vanaf het Centraal Station. De dichtstbijzijnde bushalte is 10 minuten lopen.
Facilitator: José Veenhof
Tarief: 50 euro
Betaling: Betaling vindt contant plaats na de sessie. Een factuur (plus 21% BTW) ovv ‘Coaching’ is ook mogelijk, zodat je de sessie zakelijk kunt aftrekken of van je inkomstenbelasting (persoonlijke ontwikkeling/opleiding).
Belangrijk: Aanmelding (en eventuele annulering) is noodzakelijk. Annulering op de dag van de groepssessie verplicht tot betaling van het volledige tarief, ongeacht de reden.
Graag meenemen: Comfortabele kleding, sloffen/warme sokken, flesje water PLUS: je eigen yogamatje of matrasje. Voor kussens en dekens wordt gezorgd.


LogoCreatingSpace2016Basis

Creating Space – Enneagram en Transformational Breath®: Basisworkshop

Inhoud: Door herkenning en acceptatie van onze drijfveren gebaseerd op het Enneagram en integratie van verkregen inzichten via Transformational Breath® creëren we ruimte voor onszelf en voor de ander. Ben jij reeds op de hoogte van jouw type in het Enneagram en ook bekend met Transformational Breath® dan is deze workshop echt iets voor jou! Onze drijfveren zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week actief. Tijdens deze workshop verdiep je jouw inzicht in je eigen drijfveren en in die van de ander. Je gaat ze herkennen en accepteren; zowel de leuke als de minder leuke kanten ervan. Op deze manier creëer je ruimte voor jezelf, voor hoe je zou willen zijn en doen. Dat geeft je de keuze om het bewust anders te doen in plaats van dat je een speelbal blijft van onbewuste reflexen. Door de ademsessie ben je tevens in staat de verworven inzichten meteen in je celgeheugen te integreren. Alle informatie staat ook in de flyer die je hier kunt downloaden: Flyer Creating Space Basis 9 maart 2018

Datum: Vrijdag 9 maart
Tijd: 9:30 – circa 17:30 uur
Locatie: Hellingweg 10, Amsterdam, op de grens met Broek in Waterland, goed bereikbaar met de auto en met OV
Facilitators: José Veenhof en Wendeline de Bouter
Tarief: 190 euro, inclusief thee en versnaperingen, exclusief lunch
Betaling: Betaling vindt plaats voorafgaand aan de workshop, meer informatie daarover ontvang je in de bevestigingsmail. Een factuur plus 21% BTW ovv ‘Coaching’ is ook mogelijk, zodat je de workshop zakelijk kunt aftrekken of van je inkomstenbelasting (persoonlijke ontwikkeling/opleiding). Bij betaling door de werkgever vermeldt de factuur het zakelijke tarief van 275 euro plus 21% BTW.
Annulering: Kosteloos tot exact 3 weken voor het aanvangstijdstip van de workshop, daarna is 50% van het totaalbedrag verschuldigd, ongeacht de reden van annulering. Annulering vanaf exact 1 week voor aanvang van de workshop of op de dag zelf verplicht tot betaling van het volledige tarief, ongeacht de reden.
Graag meenemen: Comfortabele kleding, sloffen/sokken, flesje water, (geld voor) lunch.

Juni 2014

“De Creating Space workshop heb ik als bijzonder en intens ervaren. Het is alsof ik een andere wereld ingestapt ben... De wereld van mijn onbewuste naar bewuste ik. Ik vind het een openbaring en tegelijkertijd een acceptatieproces. En wat jullie zeggen: die drijfveren zijn 24/7 aanwezig…” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)


LogoCreatingSpaceVerdieping2016

Creating Space – Enneagram en Transformational Breath®: Verdiepingsworkshop

Inhoud: Indien je de Creating Space Basisworkshop hebt bijgewoond en als deze jou goed is bevallen, dan ben je wellicht nieuwsgierig naar een vervolg en open voor een verdiepingsslag. De interactieve en intensieve Verdiepingsworkshop ‘Bewust van je Innerlijke Dialoog’ leert jou zien wie er bij jou aan het stuur zit en levert daarmee meer bewustzijn op over jouw rol als regisseur van jouw leven.
Datum: Vrijdag 13 april
Tijd: 9:30 – 17:30 uur
Locatie: Hellingweg 10, Amsterdam, op de grens met Broek in Waterland, goed bereikbaar met de auto en met OV
Facilitators: José Veenhof en Wendeline de Bouter
Tarief: 180 euro, inclusief thee en versnaperingen, exclusief lunch
Betaling: Betaling vindt plaats voorafgaand aan de workshop, meer informatie hierover ontvang je in de bevestigingsmail. Een factuur plus 21% BTW ovv ‘Coaching’ is ook mogelijk, zodat je de workshop zakelijk kunt aftrekken of van je inkomstenbelasting (persoonlijke ontwikkeling/opleiding). Bij betaling door de werkgever vermeldt de factuur het zakelijke tarief van 275 euro plus 21% BTW.
Annulering: Kosteloos tot exact 3 weken voor het aanvangstijdstip van de workshop, daarna is 50% van het totaalbedrag verschuldigd, ongeacht de reden van annulering. Annulering vanaf exact 1 week voor aanvang van de workshop of op de dag zelf verplicht tot betaling van het volledige tarief, ongeacht de reden.
Graag meenemen: Comfortabele kleding, sloffen/sokken, flesje water, (geld voor) lunch.


Logo Goddess Cleanse

Goddess Cleanse

Dit is dé dag om jouw goddelijke vrouwenlichaam van binnen en van buiten liefdevol te benaderen, te reinigen, te waarderen en te verwennen! Met een groep prachtige vrouwen ervaren we in de ochtend Lichaamsbewustzijn/beweging, Meditatie en Transformational Breath® in een locatie te Amsterdam. Gevolgd door een heerlijke lome middag bij Spa Zuiver, inclusief een lekkere lunch, plus gebruik van alle baden en faciliteiten. Je kunt bij aanmelding aangeven of je vervoer nodig hebt van de ochtendlocatie naar Spa Zuiver.
Datum: Nader te bepalen
Tijd: Vanaf 9:30 uur
Locatie: Nader te bepalen
Facilitator: José Veenhof
Tarief: 160 euro, inclusief al het bovengenoemde. Uiteraard kun je zolang bij Spa Zuiver blijven als je wilt en besluiten om ‘s avonds ook daar te dineren, weliswaar voor eigen rekening.
Betaling: Betaling vindt plaats voorafgaand aan de workshopdag, meer informatie daarover ontvang je in de bevestigingsmail. Een factuur plus 21% BTW ovv ‘Coaching’ is ook mogelijk, zodat je de workshop zakelijk kunt aftrekken of van je inkomstenbelasting (persoonlijke ontwikkeling/opleiding).
Annulering: Kosteloos tot exact 3 weken voor het aanvangstijdstip van de workshop, daarna is 50% van het totaalbedrag verschuldigd, ongeacht de reden van annulering. Annulering vanaf exact 1 week voor aanvang van de workshop of op de dag zelf verplicht tot betaling van het volledige tarief, ongeacht de reden.
Graag meenemen: Comfortabele kleding om in te bewegen en te ademen, sloffen/sokken, plastic flesje water, geld voor eventuele overige versnaperingen/diner in Spa Zuiver, badhanddoek(en), slippers, badjas, eventueel toiletartikelen.


Workshops Buitenland

De workshops in het buitenland staan op een lager pitje, maar zullen te zijner tijd weer worden aangeboden. Hierin heeft uiteraard Transformational Breath® een belangrijke rol, naast Lichaamsbewustzijn, Meditaties en Soul Flow Dance.


Retreats-z-txt

Retreats

De door José aangeboden transformatie-retreats in Nederland en buitenland kennen een grote variëteit aan inhoud, wel of niet in samenwerking met anderen. De rode draad is altijd de realisatie dat we spirit zijn in fysieke vorm en tegelijkertijd ook zoveel grootser zijn dan onze fysieke vorm. Dat we alle aardse aspecten en alle hemelse aspecten van ons mens-zijn kunnen verwelkomen. Zonder schroom, zonder oordeel, alles mag er zijn. Dat betekent dus ook dat in alle retreats Transformational Breath® een rol speelt, want de adem penetreert al onze lichamen, het fysieke en de energetische: ademen is leven! Klik op Retreats voor alle informatie.