HALLO 2019! – Transformatieweekend – Januari 2019

Voor het eerst in circa 15 jaar zal er geen transformatieweekend zijn bij de start van het nieuwe jaar. Dit heeft te maken met een verhuizing van de praktijk, alsmede met de voorbereidingen van een ander retreat dit jaar.


Energy Boost – Detox Week/Weekend Spanje – Juni 2019

Energy Boost is een intensief retreat met veel persoonlijke aandacht; een diepgaande onderhoudsbeurt voor lichaam en geest, waarbij ontgifting en bewust zijn centraal staan. Deze detoxweek omvat o.a. pittige workouts, yoga, Transformational Breath®, personal coaching/healing, meditaties, hoofd- en voetmassages, zoutbad en een zuur/base-reinigingskuur, die je voor vertrek zelf al in gang hebt gezet op basis van de vooraf ontvangen richtlijnen. We eten dus gewoon 3 maaltijden per dag en doen niet aan vasten of lijnen met weinig eten of met een sapkuur. We creëren de maaltijden gezamenlijk zodat het eenvoudiger is om de gezonde eetstijl thuis door te zetten, maar indien de groepsgrootte dat vereist, wordt er een kok geregeld. De combinatie van alle modaliteiten werkt fantastisch om ons lijf meer basisch en dus gezonder te maken.

Locatie

Andalusië, Zuid-Spanje

Data

Nader te bepalen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de individuele behoefte van elke deelnemer.

Tarief

Nader te bepalen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de individuele behoefte van elke deelnemer. Het tarief zal zijn: inclusief transfers met de auto, maaltijden en accommodatie, 1 of 2 ‘uitjes’ en alle bovengenoemde modaliteiten. Exclusief vluchten van Schiphol naar Malaga, exclusief annulerings- en reisverzekering.

Aanmelding en/of informatie

Als jij ook zin hebt in een all-in pakket dat bewustzijnsgroei combineert met ontgifting op alle vlakken, maar niet ver wilt reizen en toch het genot wilt hebben van de zon, ga dan dit voorjaar mee! Omdat dit retreat erg toegespitst is op de behoefte van elke individuele deelnemer, ga ik graag met je in overleg daarover. Stuur daarom een e-mail voor informatie en overleg via Contact

Retreat Soul Celebration

Januari 2013 “Het was heerlijk vertoeven, ik heb veel geleerd, over mezelf en over anderen. Ik heb hele diepe dingen aangeraakt en ben dankbaar dat zulke eye-openers bestaan. Wat me verder opviel tijdens het weekend was dat we volgens mij met z'n allen heel veel oxytocine hebben aangemaakt (hormoon dat vrij komt bij een bevalling waardoor moeders verliefd worden op hun kind en andersom). Iedereen leek wel verliefd, haha!” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)


RELAJAR EN LA LUZ – Luxe Ontspanningsweek Spanje – September/oktober 2019

Hou vooral de website en de nieuwsbrief in de gaten over nieuws betreffende deze heerlijke luxe retreatweek in een prachtig kasteel in Andalusië met Transformational Breath®, Yin Yoga en Restorative Yoga als belangrijkste pijlers.


TOEDELOE 2019! – Reflectieweekend Terschelling/Texel – November 2019

Ga mee met dit heerlijke weekend weg en sluit het jaar 2019 in vol bewustzijn af!

Aanbod

In dit zogenaamde Reflectieweekend staan we stil bij de persoonlijke en collectieve gebeurtenissen in het afgelopen jaar en is het tijd voor reflectie, voor contemplatie. Wellicht een tijd om keuzes te maken, want vaak is het nodig om echt even stil te staan om iets te kunnen beslissen. Wellicht een tijd om voornemens te creëren die ook daadwerkelijk stand houden, omdat we onbewuste overtuigingen aanpassen. Wellicht een tijd om eens te bevestigen hoe goed we al bezig zijn. Misschien simpelweg een weekend om te genieten van de natuur, van de ruimte, van stilte, van chocolademelk met slagroom, van onszelf en van de groep (max. 7 mensen). In dit weekend van TOEDELOE 2019! bepaal je jouw deelname aan de activiteiten zelf. De activiteiten die aan de groep worden aangeboden zijn: Transformational Breath®, Yin en Restorative Yoga-oefeningen, fysieke work-outs, meditaties, groepshealings (te ontvangen en te geven) en wandelen. Voorafgaande aan het weekend wordt er wel een ‘verplichte’ huiswerkopdracht aangeboden; eenvoudig en leuk!


BREATH & HORSES – Transformatieweekend Zuid Afrika – Februari 2020

Heb je altijd al die trip naar Zuid-Afrika willen maken? Nu is je kans ‘m te combineren met een diepgaande workshop waar je zowel de intense wijsheid van Transformational Breath® als die van de Zuid-Afrikaanse paarden kunt ervaren! Het retreat zelf is van donderdag t/m zondag (data nog te bepalen), maar je kunt ook eerder arriveren of langer blijven. Mogelijkheden genoeg om vandaaruit dit mooie land of zelfs continent verder te exploreren; alleen of met een groepje gelijkgestemden van het retreat. Het tarief is extreem schappelijk: 555 euro! Uiteraard komt daar nog jouw vlucht vanuit Nederland bij.

Laat je me snel weten als je geïnteresseerd bent? Want de groep blijft beperkt tot 12 deelnemers, komend vanuit Zuid-Afrika en andere landen. Veel gegevens staan in deze flyer, maar dit is nu nog de versie voor 2019, niet voor 2020! Flyer Breath and Horses – februari 2019

En ook Kirsten van Laughing Waters Farm nodigt je bij deze van harte uit:

“Hallo Friend,

I am joy-fully inviting you to an entirely unique retreat at Laughing Waters Farm, February 2020. Imagine your morning beginning with body awareness exercises outdoors, a view of the mountains and the farm’s protea fields, hearing the calls of hadeda’s, guinea fowl and perhaps blue cranes. Then it’s breakfast time followed by the morning program, some me-time, a delicious lunch and the afternoon program. Being in nature with the gentle herd of freely roaming horses, sharing a dinner with food inspired by the farm’s organic produce. And after this beautiful day going to sleep in one of the comfy and characterful farm cottages. Imagine that! It is all waiting for you in this wonderful all-inclusive retreat; rate includes accommodation (shared rooms) and all delicious organic meals.

This retreat has been co-created with absolute enthusiasm and love. Transformational Breath® facilitator Josie, will fly to us from The Netherlands to join Kirsten and her catalyst co-facilitators: the horses, and medicine woman and artist Shelley. The team is completed with superman/chef Gerd and equestrian professional/nurse practitioner Eva.

With love, Kirsten”

We hopen je daar te ontmoeten! Totsiens!