HALLO 2019! – Transformatieweekend – Januari 2019

Voor het eerst in circa 15 jaar zal er geen transformatieweekend zijn bij de start van het nieuwe jaar. Dit heeft te maken met een verhuizing van de praktijk, alsmede met de voorbereidingen voor andere retreats dit jaar.
 
 
 
 
 
 
 
 

Retreat Soul Celebration

Januari 2013 “Het was heerlijk vertoeven, ik heb veel geleerd, over mezelf en over anderen. Ik heb hele diepe dingen aangeraakt en ben dankbaar dat zulke eye-openers bestaan. Wat me verder opviel tijdens het weekend was dat we volgens mij met z'n allen heel veel oxytocine hebben aangemaakt (hormoon dat vrij komt bij een bevalling waardoor moeders verliefd worden op hun kind en andersom). Iedereen leek wel verliefd, haha!” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)


DETOX DELIGHT – Detox / Yoga / Breath Week Portugal – Juni 2019

We warmly invite you to join us for a delightful week long retreat on the sunny coast of Portugal from Saturday June 22 until Friday June 28, 2019 – There is one more spot available! Is it yours?

By practicing Yoga and experiencing the benefits of Transformational Breath® every day plus enjoying delicious light and detoxifying meals 3 times a day, our bodies and minds will be cleansed, revitalized and restored. We will feel lighter with more energy and mental clarity. Our breath will allow us to go even deeper into this transformational process. When we give loving attention to our body and treat it with care, we regain our health and experience more of our beautiful shiny and vibrant self.

Detoxifying Modalities
Hatha Yoga, Yin Yoga, Transformational Breath®, Detoxifying Drinks, Cleansing Food, Time to rest

Facilitators
Shayna Dameron – Hatha Yoga and Delightful Food
José-Marie Veenhof – Yin Yoga and Transformational Breath®
Oliver Fontein – Retreat initiator, organizer and assistant chef

Location
The retreat takes place in a spacious villa situated in a quiet wooded location, on the outskirts of Praia das Maçãs, 45 minutes from Lisbon. The beautiful gardens, swimming pool and variety of nice lounge areas invite us to rest and relax, restore and inspire ourselves, or to simply read and enjoy the sun. We can also recommend several accommodations if you would like to lengthen your stay.

Sounds really good doesn’t it? For more detailed information such as price rates and accommodation and how to register, please click: Detox Delight


KICKING OFF 2020! – Reflectieweekend – Februari 2020

In dit heerlijke weekend dat plaatsvindt op het eiland Texel, staan we stil bij de persoonlijke en collectieve gebeurtenissen in het afgelopen jaar en gunnen we onszelf een tijd van reflectie. Onderstaand tref je alle informatie aan en de flyer kun je hier downloaden: Flyer KICKING OFF 2020

Relax, Reflect, Reset – To boost your best year yet!

Wellicht is het voor jou een mooi moment om keuzes te maken voor het nieuwe jaar en om voornemens te creëren die ook daadwerkelijk stand houden. Wellicht is het een moment om eens te bevestigen hoe goed je al bezig bent. Misschien gun je jezelf simpelweg een weekend om te genieten van de natuur, de ruimte en de stilte van Texel, van roze wangetjes en warme chocolademelk en van het luxe verblijf met sauna en haard in de meest duurzame groepsaccommodatie van Europa ‘Nieuw Leven Texel’!

 
Hoeveel mooier wordt het nog?
Nieuw Leven Texel is een accommodatie die qua energievoorziening volledig zelfstandig is: geen gasaansluiting noch externe stroomaansluiting, met ook een waterbesparing van maar liefst 75%. Voor de bouw en exploitatie van de accommodatie ontving deze accommodatie het Gouden Green-Key certificaat, dé internationale erkenning waar het gaat om het genereren van een minimale milieubelasting en het bevorderen van locale werkgelegenheid. Hoe mooi om hier te kunnen verblijven!

 
Je slaapt in een luxe 1 of 2 persoonsslaapkamer met eigen badkamer en zult genieten van heerlijke vegetarische maaltijden met veel variatie en kleur, gemaakt met zoveel mogelijk ingrediënten van het eiland.

Data en tijden
Donderdag 6 februari 2020 vanaf 18:00 uur t/m zondag 9 februari 2020 circa 17:00 uur

Programma
Je wordt van harte uitgenodigd mee te doen met alle onderdelen van het programma, maar er zijn (behalve waar het de maaltijden betreft) geen ‘verplichte’ activiteiten. Het programma kent onderstaande grote lijnen en wordt aangepast op basis van de behoeften van de groep en het individu. Ook met het weer zal rekening gehouden worden. Uiteraard is er tijd die je zelf kunt invullen.

Donderdag 6 februari:
– Aankomst 18:00 à 19:00 uur, gevolgd door diner en programma tot 22:00 uur
Vrijdag 7 februari / Zaterdag 8 februari:
– Start om 8:00 uur, gevolgd door gevarieerd programma tot 22:00 uur
Zondag 9 februari:
– Idem als vrijdag en zaterdag, maar met vertrek rond 17:00 uur

De activiteiten die zeker worden aangeboden, zijn: Yin Yoga & Restorative Yoga, Body Wisdom Exercises, Soul Flow Dance, Meditatie, Joy Breaths, Transformational Breath® en wandelen. Voorafgaande aan het weekend wordt er een huiswerkopdracht aangeboden; eenvoudig en leuk!

Locatie
Nieuw Leven Texel
Kadijksweg 8
1791 LR Den Burg, Texel
www.nieuwleventexel.nl

Vervoer
Om het milieu zo min mogelijk te belasten alsmede benzine- en bootkosten te delen, doen we aan carpooling. Zodra alle registratieformulieren binnen zijn, wordt de carpooling voor je georganiseerd, verneem je met wie je kunt meerijden en of je een bootticket moet kopen. Ter indicatie: via www.teso.nl koop je een bootticket ad 25 euro voor de auto (incl. 9 inzittenden) en ad 2,50 euro als voetganger. Op die website vind je ook de vertrektijden van de boot die zeer frequent afvaart.

Tarieven
Gedeelde 2 persoonskamer: Particulier tarief incl. 21% BTW: 590 euro / Zakelijk tarief incl. 21% BTW: 700 euro
Eenpersoonskamer: Particulier tarief incl. 21% BTW: 720 euro / Zakelijk tarief incl. 21% BTW: 850 euro

Aanmelding
Je kunt je aanmelden, graag vóór 15 september 2019, bij José-Marie via: Contact. Jouw aanmelding is definitief na het invullen en ondertekenen van het registratieformulier en een 50% aanbetaling (niet-retourneerbaar in het geval jij zelf annuleert). Een betalingsregeling is mogelijk en kun je, naast andere voorkeuren, aangeven op het registratieformulier.

Ik zie je graag!