Softest-Center-for-Being

 

Aanbod Transformational Breath®

Individuele / Gedeelde Sessies

Introductieworkshop

Groepssessies Gevorderd

Ademgolf – Strandsessies Zandvoort

Creating Space – Drijfveren / Transformational Breath®: Basisworkshop

Creating Space – Drijfveren / Transformational Breath®: Verdiepingsworkshop

Hot Sunday – Hot Cabin Proefles / Transformational Breath®

Goddess Cleanse

Workshops Buitenland

Retreats

Individuele / Gedeelde Sessies

Op afspraak: Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 19:00 uur, weekenden mogelijk bij uitzondering, zie Contact
Locatie: Center for Being, Kadoelenweg 217A in Amsterdam-Noord
Facilitator: José-Marie Veenhof
Particuliere tarieven 2021 (incl. BTW):
– Individuele sessie volwassenen vanaf 18 jaar: Eerste sessie van circa 2 uur: 125 euro, vervolgsessie van circa 1,5 uur: 105 euro (bij langere vervolgsessies geldt het tarief van 125 euro)
– Individuele sessie kinderen en jongeren t/m 17 jaar: Eerste sessie van circa 5 kwartier: 90 euro, vervolgsessie van circa 1 uur: 75 euro (bij langere vervolgsessies geldt het tarief van 90 euro)
– Gedeelde sessie: Eerste sessie van circa 2,5 uur: 115 euro pp, vervolgsessie van circa 2 uur: 95 euro pp bij 2 personen, 85 euro pp bij 3 personen (bij langere vervolgsessies geldt het tarief van 115 euro pp bij 2 personen en 95 euro pp bij 3 personen)
Zakelijke tarieven 2021 (incl. BTW):
– Individuele sessie: Eerste sessie van circa 2 uur: 150 euro, vervolgsessie van circa 1,5 uur: 130 euro (bij langere vervolgsessies geldt het tarief van 150 euro)
– Gedeelde sessie: Eerste sessie van circa 2,5 uur: 140 euro pp, vervolgsessie van circa 2 uur: 115 euro pp bij 2 personen, 105 euro pp bij 3 personen (bij langere vervolgsessies geldt het tarief van 140 euro pp bij 2 personen en 115 euro pp bij 3 personen)
Betaling: De betalingswijze wordt in de bevestigingsmail vermeld.
Annulering: Bij annulering binnen 72 uur vóór het tijdstip van de gemaakte afspraak, alsmede bij afwezigheid op het tijdstip van de gemaakte afspraak, wordt 50% van het betreffende sessie-tarief in rekening gebracht.
Graag meenemen: Comfortabele kleding (een joggingbroek bijvoorbeeld), sloffen of extra sokken, flesje water.
Overig: Huisbezoek, bedrijfsbezoek en coaching obv werkgeversbudgetten kennen aangepaste tarieven.

December 2011

“Ik was vóór de sessie erg bang wat er allemaal zou gebeuren en wat er aan mij geopenbaard zou worden. Tijdens de sessie heb ik mij geen moment onveilig gevoeld of angstig; dat is echt wat José creëert!” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)

Introductieworkshop

Inhoud: De introductieworkshops zijn voor diegenen die kennis willen maken met Transformational Breath®. De workshop bestaat uit uitleg wat deze modaliteit behelst en wat je kunt verwachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De uitleg wordt gevolgd door een ademsessie waarin je wordt begeleid door de ademfacilitator(s). De workshop wordt afgesloten met napraten (delen en uitleg waar nodig). Bij voldoende aanvraag worden er meerdere workshops gepland, dus mail als je interesse hebt!
Data en tijden: Op aanvraag
Locatie: Center for Being, Kadoelenweg 217A in Amsterdam-Noord
Facilitator: José-Marie Veenhof
Tarieven 2021 (incl. BTW), op basis van een groep van 3 personen:
– Particulier: 60,00 euro
– Zakelijk: 72,50 euro
Aanmelding: Aanmelding vindt plaats door het sturen van een e-mail aan José-Marie, via Contact. De betalingswijze wordt in de bevestigingsmail vermeld.
Annulering: Kan kosteloos tot exact 1 week voor de workshop, daarna is bij annulering 50% van het betreffende sessie-tarief verschuldigd, ongeacht de reden van annulering.
Graag meenemen: Comfortabele kleding, sloffen/warme sokken, flesje water. Voor ademmatrassen, matjes, kussens en dekens wordt gezorgd.


Groepssessie-transformational-breath-flip

Groepsessies Gevorderd

Inhoud: De groepssessies zijn voor diegenen die reeds kennis hebben gemaakt met Transformational Breath®; ofwel in een introductieworkshop ofwel via individuele sessies. De groepssessie bestaat uit het bepalen van de intentie voor het ademen, het ervaren van een volledige ademsessie en napraten (delen en uitleg waar nodig).

Data 2021:
Zaterdag 6 maart – VOL
Zondag 18 april – VOL
Zaterdag 15 mei – VOL
Maandag 21 juni – VOL
Zaterdag 10 juli
Mocht jij samen met 2 anderen een groepssessie willen doen, laat dat dan gerust weten, dan plannen we een datum die jullie allemaal past.
Tijd:
10:00 tot circa 12:30 uur
Locatie: Center for Being, Kadoelenweg 217A in Amsterdam-Noord
Facilitator: José-Marie Veenhof
Tarieven 2021 (incl. BTW):
– Particulier: 55,00 euro
– Zakelijk: 67,50 euro
Aanmelding: Aanmelding graag zsm door het sturen van een e-mail aan José-Marie, zie Contact. De betalingswijze wordt in de bevestigingsmail vermeld. Annulering 1 dag vantevoren en op de dag van de groepssessie verplicht tot betaling van het volledige tarief, ongeacht de reden.
Graag meenemen: Comfortabele kleding, sloffen/warme sokken, flesje water. Voor ademmatrassen, kussens en dekens wordt gezorgd.


Ademgolf2018

Ademgolf – Strandsessies Zandvoort

Inhoud: Kom je mee-ademen aan het strand? Heerlijk buiten ademen, zonder muziek, maar op het ritme van de golven! De Transformational Breath® sessie wordt voorafgegaan door eenvoudige body awareness oefeningen en als je wilt, kun je aansluitend lunchen bij strandtent FOSFOR. Deze sessies zijn voor diegenen die reeds kennis hebben gemaakt met deze specifieke vorm van ademen; middels individuele sessies of via een introductieworkshop.
 
Data 2021:
Nog te bepalen
Tijden:
09:30 – 10:00 uur: Ontvangst
10:00 – circa 12:30 uur: Bewegen en ademen op het zand ten zuiden van strandtent FOSFOR
Ontvangst bij Fosfor: Strandtent FOSFOR, Strandafgang Zuiderduin 7 in Zandvoort. Vanaf de Paulus Lootboulevard kun je vanaf de zuidelijkste strandafgang via het strand er naartoe lopen (let op: dit is een wandeling van 20 min.) of je komt met de fiets door de duinen naar de 2e strandafgang: Zuiderduin 7
Facilitator: José-Marie Veenhof
Tarieven 2021:
– Particulier: 55,00 euro
– Zakelijk: 67,50 euro
Beide tarieven zijn incl. BTW, body awareness oefeningen, Transformational Breath®, 1 drankje bij FOSFOR
Aanmelding: Aanmelding graag door het sturen van een e-mail aan José-Marie, zie Contact. De betalingswijze wordt in de bevestigingsmail vermeld. Annulering 1 dag vantevoren en op de dag van de groepssessie verplicht tot betaling van het volledige tarief, ongeacht de reden.
Meenemen: Flesje water, yogamatje, 2 handdoeken/sarongs/dekens/dierenhuid (1 om op te liggen, de ander om over je heen te doen bij koeler weer), comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen en ademen en waarin je ook niet koud wordt. Houd de weersvoorspelling in de gaten, zodat je weet wat je nodig hebt.


LogoCreatingSpace2016Basis

Creating Space – Drijfveren / Transformational Breath®: Basisworkshop

Inhoud: Door erkenning van onze Enneagram-drijfveren en integratie van verkregen inzichten via Transformational Breath® creëren we meer ruimte voor onszelf en voor de ander. Ben jij reeds op de hoogte van jouw Enneagramtype en de daarbij behorende drijfveren en ook bekend met Transformational Breath® dan is deze workshop echt iets voor jou! Onze drijfveren zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week actief. Tijdens deze workshop verdiep je jouw inzicht in je eigen drijfveren en in die van de ander. Je gaat ze herkennen en accepteren; zowel de leuke als de minder leuke kanten ervan. Op deze manier creëer je ruimte voor jezelf, voor hoe je zou willen zijn en doen. Dat geeft je de keuze om het bewust anders te doen in plaats van dat je een speelbal blijft van onbewuste reflexen. Door de ademsessie ben je tevens in staat de verworven inzichten meteen in je celgeheugen te integreren.

Data 2021:
Data voor 2021 volgen zsm
Tijd: 09:30 – 17:30 à 18:00 uur
Locatie: Center for Being, Kadoelenweg 217A in Amsterdam-Noord. Zowel per auto als OV goed bereikbaar.
Facilitators: José-Marie Veenhof en Wendeline de Bouter
Tarieven 2021:
– Particulier: early bird 190 euro, bij betaling binnen 1,5 maand voor aanvang van de workshop: 210 euro
– Zakelijk: early bird 230 euro, bij betaling binnen 1,5 maand voor aanvang van de workshop: 250 euro
Alle genoemde tarieven zijn incl. BTW, thee en versnaperingen en excl. lunch
Betalingswijze: Betaling dient plaats te vinden voorafgaand aan de workshop; meer informatie daarover ontvang je in de bevestigingsmail.
Aanmelding: Aanmelding vindt plaats door het sturen van een e-mail aan José-Marie, via Contact
Annulering: Tot exact 4 weken voor het aanvangstijdstip van de workshop is de annulering kosteloos, daarna is 50% van het totaalbedrag verschuldigd, ongeacht de annuleringsreden. Annulering binnen exact 1 week voor aanvang van de workshop of op de dag zelf verplicht tot betaling van het volledige tarief, ongeacht de reden van annulering.
Graag meenemen: Comfortabele kleding, sloffen of een extra paar warme sokken, flesje water, (geld voor) lunch.

Juni 2014

“De Creating Space workshop heb ik als bijzonder en intens ervaren. Het is alsof ik een andere wereld ingestapt ben... De wereld van mijn onbewuste naar bewuste ik. Ik vind het een openbaring en tegelijkertijd een acceptatieproces. En wat jullie zeggen: die drijfveren zijn 24/7 aanwezig…” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)


LogoCreatingSpaceVerdieping2016

Creating Space – Drijfveren / Transformational Breath®: Verdiepingsworkshop

Inhoud:
Indien je de Creating Space Basisworkshop hebt bijgewoond en als deze jou goed is bevallen, dan ben je wellicht nieuwsgierig naar een vervolg en open voor een verdiepingsslag. De interactieve en intensieve Verdiepingsworkshop ‘Bewust van je Innerlijke Dialoog’ leert jou zien wie er bij jou aan het stuur zit en levert daarmee meer bewustzijn op over jouw rol als regisseur van jouw leven. We hebben allemaal een aantal ‘ikken’ of subpersoonlijkheden die ons onbewust de hele dag aansturen. Eigenlijk vertellen ze ons van alles: wat te doen, wat te laten en waarom. Onderling voeren ze een soort interne dialoog. Somige ikken werken met elkaar samen, andere werken elkaar juist tegen. Wanneer we ons hier bewust van worden en meer regie nemen over onze ikken, dan levert dat allereerst veel inzicht op, maar ook meer richting en energie.

Let op: Binnen Creating Space onderscheiden we de Basisworkshop en de Verdiepingsworkshops. Voor beide is het vereist jouw Enneagramtype en bijbehorende onbewuste drijfveren te kennen en ervaring te hebben met Transformational Breath®. Voor de Verdiepingsworkshops is het noodzakelijk minimaal 1 keer de Basisworkshop bijgewoond te hebben.

Data 2021:
Data voor 2021 volgen zsm
Tijd: 09:30 – 17:30 à 18:00 uur
Locatie: Center for Being, Kadoelenweg 217A in Amsterdam-Noord. Zowel per auto als OV goed bereikbaar.
Facilitators: José-Marie Veenhof en Wendeline de Bouter
Tarieven 2021:
– Particulier: early bird 190 euro, bij betaling binnen 1,5 maand voor aanvang van de workshop: 210 euro
– Zakelijk: early bird 230 euro, bij betaling binnen 1,5 maand voor aanvang van de workshop: 250 euro
Alle genoemde tarieven zijn incl. BTW, thee en versnaperingen en excl. lunch
Betalingswijze: Betaling dient plaats te vinden voorafgaand aan de workshop; meer informatie daarover ontvang je in de bevestigingsmail.
Aanmelding: Aanmelding vindt plaats door het sturen van een e-mail aan José-Marie, via Contact
Annulering: Tot exact 4 weken voor het aanvangstijdstip van de workshop is de annulering kosteloos, daarna is 50% van het totaalbedrag verschuldigd, ongeacht de annuleringsreden. Annulering binnen exact 1 week voor aanvang van de workshop of op de dag zelf verplicht tot betaling van het volledige tarief, ongeacht de reden van annulering.
Graag meenemen: Comfortabele kleding, sloffen of een extra paar warme sokken, flesje water, (geld voor) lunch.


Workshop-Hot-Sunday

Hot Sunday – Hot Cabin Proefles / Transformational Breath®

Inhoud: Ook in 2020 biedt Center for Being je de gelegenheid om verder te bouwen aan jouw gezondheid door een proefles in de hot cabin te ervaren van bbb health boutique Haarlem. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, stimuleert vetverbranding, kent een reinigende werking, is fijn voor de spieren en geeft ontspanning. Na een pauze met verfrissende douche verplaatsen we ons naar de intieme zaal voor een meditatie en een Transformational Breath® sessie. Omdat we de ‘eigenlijk-vrouwen’-sportschool deze middag voor ons alleen hebben, zijn ook bij deze workshop zowel mannen als vrouwen van harte welkom!

Data en tijden: Nog te bepalen voor 2021
Locatie: bbb health boutique Haarlem, Houtplein 37, Haarlem. bbb health boutique is een holistische sportschool voor iedere vrouw, waarbij body, food en mind centraal staan. Met veel persoonlijke aandacht en begeleiding werk je toe naar de gezondste versie van jezelf, in welke fase van jouw leven je ook zit.
Facilitators: José-Marie Veenhof
Tarieven 2021 (incl. BTW):
– Particulier: 65 euro
– Zakelijk: 80 euro
Groepsgrootte: 7 deelnemers; de workshop is voor diegenen die reeds kennis hebben gemaakt met Transformational Breath®; middels individuele sessies of via een introductieworkshop.
Meenemen: Flesje water, kleding waarin je kunt zweten (denk aan een yogabroek en topje of shirt bijvoorbeeld) en comfortabele kleding om in te ademen. Voor yogamatjes, dekens en kussens wordt gezorgd. Ook douchehanddoeken zijn aanwezig.
Aanmelding: Bij José-Marie, zie Contact. De betalingswijze wordt in de bevestigingsmail vermeld.


Logo Goddess Cleanse

Goddess Cleanse

Dit is dé dag om jouw goddelijke vrouwenlichaam van binnen en van buiten liefdevol te benaderen, te reinigen, te waarderen en te verwennen! Met een groep prachtige vrouwen ervaren we in de ochtend Lichaamsbewustzijn/beweging, Meditatie en Transformational Breath®. Gevolgd door een heerlijke lome middag bij Spa Zuiver in Amsterdam, inclusief een lekkere lunch, plus gebruik van alle baden en faciliteiten. Je kunt bij aanmelding aangeven of je vervoer nodig hebt van de ochtendlocatie naar Spa Zuiver.
Datum: Nog te bepalen voor 2021
Tijd: Vanaf 09:30 uur
Locatie: Nog te bepalen
Facilitator: José-Marie Veenhof
Tarief 2021 (incl. BTW): circa 165 euro, inclusief al het bovengenoemde. Uiteraard kun je zolang bij Spa Zuiver blijven als je wilt en besluiten om ‘s avonds ook daar te dineren, weliswaar voor eigen rekening.
Betaling: Betaling vindt plaats voorafgaand aan de workshopdag, meer informatie daarover ontvang je in de bevestigingsmail.
Aanmelding: Aanmelding vindt plaats door het sturen van een e-mail aan José-Marie, via Contact
Annulering: Kosteloos tot exact 3 weken voor het aanvangstijdstip van de workshop, daarna is 50% van het totaalbedrag verschuldigd, ongeacht de reden van annulering. Annulering vanaf exact 1 week voor aanvang van de workshop of op de dag zelf verplicht tot betaling van het volledige tarief, ongeacht de reden.
Graag meenemen: Comfortabele kleding om in te bewegen en te ademen, sloffen/sokken, plastic flesje water, geld voor eventuele overige versnaperingen/diner in Spa Zuiver, badhanddoek(en), slippers, badjas, eventueel toiletartikelen.


Workshops Buitenland

De workshops in het buitenland staan op een lager pitje, maar zullen te zijner tijd weer worden aangeboden. Hierin heeft uiteraard Transformational Breath® een belangrijke rol, naast Lichaamsbewustzijn, Meditaties en Soul Flow Dance.


Retreats-z-txt

Retreats

De door José-Marie aangeboden transformatie-retreats in Nederland en buitenland kennen een grote variëteit aan inhoud, wel of niet in samenwerking met anderen. De rode draad is altijd de realisatie dat we spirit zijn in fysieke vorm en tegelijkertijd ook zoveel grootser zijn dan onze fysieke vorm. Dat we alle aardse aspecten en alle hemelse aspecten van ons mens-zijn kunnen verwelkomen. Zonder schroom, zonder oordeel, alles mag er zijn. Dat betekent dus ook dat in alle retreats Transformational Breath® een rol speelt, want de adem penetreert al onze lichamen, het fysieke en de energetische: ademen is leven! Klik op Retreats voor alle informatie.