Softest-Center-for-Being

 

Aanbod Transformational Breath®

Individuele/Gedeelde Sessies

Introductieworkshop

Groepssessies Gevorderd

Ademgolf – Zomersessies Zandvoort

Hot Sunday – Hot Cabin Proefles & Transformational Breath®

Creating Space – Drijfveren & Transformational Breath®: Basisworkshop

Creating Space – Drijfveren & Transformational Breath®: Verdiepingsworkshop

Goddess Cleanse

Workshops Buitenland

Retreats

Individuele/Gedeelde Sessies

Op afspraak: Maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 19:00 uur
Locatie: Zie Contact 
Facilitator: José Veenhof
Tarieven Individuele sessie: Eerste sessie van circa 2 uur: 120 euro, vervolgsessie van circa 1,5 uur: 100 euro (bij langere vervolgsessies geldt het tarief van 120 euro)
Tarieven Gedeelde sessie: Eerste sessie van circa 2,5 uur: 110 euro pp, vervolgsessie van circa 2 uur: 90 euro pp bij 2 personen, 80 euro pp bij 3 personen
Betaling: Betaling vindt contant plaats na de sessie. Een factuur (plus 21% BTW) ovv ‘Coaching’ is ook mogelijk zodat je de sessie zakelijk kunt aftrekken of van je inkomstenbelasting (persoonlijke ontwikkeling/opleiding).
Annulering: Bij annulering binnen 72 uur vóór het tijdstip van de gemaakte afspraak, alsmede bij afwezigheid op het tijdstip van
 de gemaakte afspraak, wordt 50% van het betreffende sessie-tarief in rekening gebracht.
Graag meenemen: Comfortabele kleding (een joggingbroek bijvoorbeeld), sloffen of extra sokken, flesje water.
Overig: Huisbezoek, bedrijfsbezoek en coaching obv werkgeversbudgetten kennen aangepaste tarieven.

December 2011

“Ik was vóór de sessie erg bang wat er allemaal zou gebeuren en wat er aan mij geopenbaard zou worden. Tijdens de sessie heb ik mij geen moment onveilig gevoeld of angstig; dat is echt wat José creëert!” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)

Introductieworkshop

Inhoud: De introductieworkshops zijn voor diegenen die kennis willen maken met Transformational Breath®. De workshop bestaat uit uitleg wat deze modaliteit behelst en wat je kunt verwachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De uitleg wordt gevolgd door een ademsessie waarin je wordt begeleid door de ademfacilitators. De workshop wordt afgesloten met napraten (delen en uitleg waar nodig). Bij voldoende aanvraag worden er meerdere workshops gepland, dus mail als je interesse hebt!
Data en tijd: Nog te bepalen
Locatie: Kadoelenweg, Amsterdam-Noord. Goed bereikbaar met de auto en gratis parkeren. Op de fiets is het 20 minuten vanaf het pontje dat vertrekt vanaf het Centraal Station. De dichtstbijzijnde bushalte is 10 minuten lopen.
Facilitator: José Veenhof
Tarief: 55 euro
Aanmelding: Aanmelding vindt plaats door het sturen van een e-mail aan José, via Contact en betaling vooraf. Een factuur (plus 21% BTW) ovv ‘Coaching’ is mogelijk, zodat je de workshop zakelijk kunt aftrekken of van je inkomstenbelasting (persoonlijke ontwikkeling/opleiding).
Annulering: Kan kosteloos tot 1 week voor de workshop, daarna is bij annulering 50% van het betreffende sessie-tarief verschuldigd, ongeacht de reden van annulering.
Graag meenemen: Comfortabele kleding, sloffen/warme sokken, flesje water en je eigen yoga-matje, welke ook gebruikt kan worden voor het ademen. Voor kussens en dekens wordt gezorgd.


Groepssessie-transformational-breath-flip

Groepsessies Gevorderd

Inhoud: De groepssessies zijn voor diegenen die reeds kennis hebben gemaakt met Transformational Breath®; ofwel in een introductieworkshop ofwel via individuele sessies. De groepssessie bestaat uit het bepalen van de intentie voor het ademen, het ervaren van een volledige ademsessie en napraten (delen en uitleg waar nodig). Het is verstandig om je snel aan te melden, want de groepen blijven beperkt tot 4 personen.
Data en tijden: ZIE OOK: Ademgolf – Zomersessies
Zaterdag 14 juli, 10:30 – circa 13:00 uur – volgeboekt
Zaterdag 11 augustus, 10:30 – circa 13:00 uur – nog 1 plek beschikbaar
Locatie: Kadoelenweg, Amsterdam. Goed bereikbaar met de auto en gratis parkeren. Op de fiets is het 20 minuten vanaf het pontje dat vertrekt vanaf het Centraal Station. De dichtstbijzijnde bushalte is 10 minuten lopen.
Facilitator: José Veenhof
Tarief: 50 euro
Betaling: Betaling vindt contant plaats na de sessie. Een factuur (plus 21% BTW) ovv ‘Coaching’ is ook mogelijk, zodat je de sessie zakelijk kunt aftrekken of van je inkomstenbelasting (persoonlijke ontwikkeling/opleiding).
Belangrijk: Aanmelding (en eventuele annulering) is noodzakelijk. Annulering op de dag van de groepssessie verplicht tot betaling van het volledige tarief, ongeacht de reden.
Graag meenemen: Comfortabele kleding, sloffen/warme sokken, flesje water PLUS: je eigen yogamatje of matrasje. Voor kussens en dekens wordt gezorgd.


Ademgolf2018

Ademgolf – Zomersessies Zandvoort

Inhoud: Kom je mee-ademen aan het strand? Heerlijk buiten ademen, zonder muziek, maar op het ritme van de golven! De Transformational Breath® sessie wordt voorafgegaan door eenvoudige body awareness oefeningen en gevolgd door een overheerlijke lunch bij FOSFOR. Voor een ultiem zomergevoel! Deze sessies zijn voor diegenen die reeds kennis hebben gemaakt met deze specifieke vorm van ademen; middels individuele sessies of via een introductieworkshop. Alle informatie staat ook in de flyer die je hier kunt downloaden en eventueel kunt doorsturen: Flyer Ademgolf – Zomersessies Zandvoort

Data:
Zondag 22 juli – volgeboekt
Zondag 19 augustus – volgeboekt
Zondag 23 september
Zaterdag 29 september
Tijden:
09.30 – 10.00 uur: Ontvangst
10.00 – ca. 12.30 uur: Bewegen en ademen op het zand ten zuiden van FOSFOR
12.30 – 13.30 uur: Lunch
Ontvangst: Strandtent FOSFOR, Strandafgang Zuiderduin 7 in Zandvoort. Vanaf de Paulus Lootboulevard kun je vanaf de zuidelijkste strandafgang via het strand er naartoe lopen (20 min.) of je komt met de fiets door de duinen naar de 2e strandafgang: Zuiderduin 7.
Tarief: 65 euro, incl. body awareness oefeningen, Transformational Breath®, 2 drankjes en een heerlijke salade of rijkelijk belegd broodje bij FOSFOR.
Aanmelden: Aanmelden is noodzakelijk! Graag uiterlijk 1 week vantevoren bij José, zie Contact. De betalingswijze wordt in de bevestigingsmail vermeld.
Meenemen: Flesje water, 2 handdoeken/sarongs (1 om op te liggen, de ander om over je heen te doen bij koeler weer), comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen en ademen en waarin je ook niet koud wordt. Houd de weersvoorspelling in de gaten, zodat je weet wat je nodig hebt.


Workshop-Hot-Sunday

Hot Sunday – Hot Cabin Proefles & Transformational Breath®

Inhoud: Zondagmiddag 9 september biedt Center for Being je de gelegenheid om verder te bouwen aan jouw gezondheid door een proefles in de hot cabin te ervaren van bbb health boutique Haarlem. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, stimuleert vetverbranding, kent een reinigende werking, is fijn voor de spieren en geeft ontspanning. Na een pauze met verfrissende douche verplaatsen we ons naar de intieme zaal voor een meditatie en een Transformational Breath® sessie. Omdat we de ‘eigenlijk-vrouwen’-sportschool deze middag voor ons alleen hebben, zijn ook bij deze workshop zowel mannen als vrouwen van harte welkom! Alle informatie staat ook in de flyer die je hier kunt downloaden en eventueel kunt doorsturen: Flyer Hot Sunday

Datum: Zondag 9 september, 13:30 uur tot circa 17:30 uur – nog 1 plek beschikbaar
Locatie: bbb health boutique Haarlem, Houtplein 37, Haarlem. bbb health boutique is een holistische sportschool voor iedere vrouw, waarbij body, food en mind centraal staan. Met veel persoonlijke aandacht en begeleiding werk je toe naar de gezondste versie van jezelf, in welke fase van jouw leven je ook zit.
Tarief: 60 euro
Groepsgrootte: 7 deelnemers; de workshop is voor diegenen die reeds kennis hebben gemaakt met Transformational Breath®; middels individuele sessies of via een introductieworkshop.
Meenemen: Flesje water, kleding waarin je kunt zweten (denk aan een yogabroek en topje of shirt bijvoorbeeld) en comfortabele kleding om in te ademen. Voor yogamatjes, dekens en kussens wordt gezorgd. Ook douchehanddoeken zijn aanwezig.
Aanmelding: Graag vóór 19 augustus bij José, zie Contact. De betalingswijze wordt in de bevestigingsmail vermeld.


LogoCreatingSpace2016Basis

Creating Space – Drijfveren & Transformational Breath®: Basisworkshop

Inhoud: Door herkenning en acceptatie van onze drijfveren gebaseerd op het Enneagram en integratie van verkregen inzichten via Transformational Breath® creëren we ruimte voor onszelf en voor de ander. Ben jij reeds op de hoogte van jouw Enneagramtype en de bijbehorende drijfveren (zie Coaching op Drijfveren) en ook bekend met Transformational Breath® dan is deze workshop echt iets voor jou! Onze drijfveren zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week actief. Tijdens deze workshop verdiep je jouw inzicht in je eigen drijfveren en in die van de ander. Je gaat ze herkennen en accepteren; zowel de leuke als de minder leuke kanten ervan. Op deze manier creëer je ruimte voor jezelf, voor hoe je zou willen zijn en doen. Dat geeft je de keuze om het bewust anders te doen in plaats van dat je een speelbal blijft van onbewuste reflexen. Door de ademsessie ben je tevens in staat de verworven inzichten meteen in je celgeheugen te integreren. Alle informatie staat ook in de flyer die je hier kunt downloaden: Flyer Creating Space Basis 16 september 2018

Datum: Zondag 16 september 2018
Tijd: 9:30 – circa 17:30 uur
Locatie: Hellingweg 10, Amsterdam, op de grens met Broek in Waterland, goed bereikbaar met de auto en met OV
Facilitators: José Veenhof en Wendeline de Bouter
Tarieven (incl. BTW):
– Particulier: 190 euro bij betaling vóór 1 augustus 2018, vanaf 1 augustus: 210 euro
– Zakelijk: 230 euro bij betaling vóór 1 augustus 2018, vanaf 1 augustus: 250 euro
Beide tarieven zijn incl. thee en versnaperingen en excl. lunch
Betaling: Betaling dient plaats te vinden voorafgaand aan de workshop; meer informatie daarover ontvang je in de bevestigingsmail.
Annulering: Tot exact 3 weken voor het aanvangstijdstip van de workshop is de annulering kosteloos, daarna is 50% van het totaalbedrag verschuldigd, ongeacht de reden van annulering. Annulering vanaf exact 1 week voor aanvang van de workshop of op de dag zelf verplicht tot betaling van het volledige tarief, ongeacht de reden van annulering.
Graag meenemen: Comfortabele kleding, sloffen of een extra paar warme sokken, flesje water, (geld voor) lunch.

Juni 2014

“De Creating Space workshop heb ik als bijzonder en intens ervaren. Het is alsof ik een andere wereld ingestapt ben... De wereld van mijn onbewuste naar bewuste ik. Ik vind het een openbaring en tegelijkertijd een acceptatieproces. En wat jullie zeggen: die drijfveren zijn 24/7 aanwezig…” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)


LogoCreatingSpaceVerdieping2016

Creating Space – Drijfveren & Transformational Breath®: Verdiepingsworkshop

Inhoud: 
Indien je de Creating Space Basisworkshop hebt bijgewoond en als deze jou goed is bevallen, dan ben je wellicht nieuwsgierig naar een vervolg en open voor een verdiepingsslag. De interactieve en intensieve Verdiepingsworkshop ‘Bewust van je Innerlijke Dialoog’ leert jou zien wie er bij jou aan het stuur zit en levert daarmee meer bewustzijn op over jouw rol als regisseur van jouw leven. We hebben allemaal een aantal ‘ikken’ of subpersoonlijkheden die ons onbewust de hele dag aansturen. Eigenlijk vertellen ze ons van alles: wat te doen, wat te laten en waarom. Onderling voeren ze een soort interne dialoog. Somige ikken werken met elkaar samen, andere werken elkaar juist tegen. Wanneer we ons hier bewust van worden en meer regie nemen over onze ikken, dan levert dat allereerst veel inzicht op, maar ook meer richting en energie. Alle informatie staat ook in de flyer die je te zijner tijd hier kunt downloaden.

Let op: Binnen Creating Space onderscheiden we de Basisworkshop en de Verdiepingsworkshops. Voor beide is het vereist jouw Enneagramtype en bijbehorende onbewuste drijfveren te kennen (zie Coaching op Drijfveren) en ervaring te hebben met Transformational Breath®. Voor de Verdiepingsworkshops is het noodzakelijk minimaal 1 keer de Basisworkshop bijgewoond te hebben.

Datum: Nog te bepalen
Tijd: 9:30 – circa 17:30 uur
Locatie: Hellingweg 10, Amsterdam, op de grens met Broek in Waterland, goed bereikbaar met de auto en met OV
Facilitators: José Veenhof en Wendeline de Bouter
Tarieven (incl. BTW):
– Particulier: 190 euro (early bird betaling), regulier tarief: 210 euro
– Zakelijk: 230 euro (early bird betaling), regulier tarief: 250 euro
Beide tarieven zijn incl. thee en versnaperingen en excl. lunch
Betaling: Betaling dient plaats te vinden voorafgaand aan de workshop; meer informatie daarover ontvang je in de bevestigingsmail.
Annulering: Tot exact 3 weken voor het aanvangstijdstip van de workshop is de annulering kosteloos, daarna is 50% van het totaalbedrag verschuldigd, ongeacht de reden van annulering. Annulering vanaf exact 1 week voor aanvang van de workshop of op de dag zelf verplicht tot betaling van het volledige tarief, ongeacht de reden van annulering.
Graag meenemen: Comfortabele kleding, sloffen of een extra paar warme sokken, flesje water, (geld voor) lunch.


Logo Goddess Cleanse

Goddess Cleanse

Dit is dé dag om jouw goddelijke vrouwenlichaam van binnen en van buiten liefdevol te benaderen, te reinigen, te waarderen en te verwennen! Met een groep prachtige vrouwen ervaren we in de ochtend Lichaamsbewustzijn/beweging, Meditatie en Transformational Breath® in een locatie te Amsterdam. Gevolgd door een heerlijke lome middag bij Spa Zuiver, inclusief een lekkere lunch, plus gebruik van alle baden en faciliteiten. Je kunt bij aanmelding aangeven of je vervoer nodig hebt van de ochtendlocatie naar Spa Zuiver.
Datum: Nader te bepalen
Tijd: Vanaf 9:30 uur
Locatie: Nader te bepalen
Facilitator: José Veenhof
Tarief: 160 euro, inclusief al het bovengenoemde. Uiteraard kun je zolang bij Spa Zuiver blijven als je wilt en besluiten om ‘s avonds ook daar te dineren, weliswaar voor eigen rekening.
Betaling: Betaling vindt plaats voorafgaand aan de workshopdag, meer informatie daarover ontvang je in de bevestigingsmail. Een factuur plus 21% BTW ovv ‘Coaching’ is ook mogelijk, zodat je de workshop zakelijk kunt aftrekken of van je inkomstenbelasting (persoonlijke ontwikkeling/opleiding).
Annulering: Kosteloos tot exact 3 weken voor het aanvangstijdstip van de workshop, daarna is 50% van het totaalbedrag verschuldigd, ongeacht de reden van annulering. Annulering vanaf exact 1 week voor aanvang van de workshop of op de dag zelf verplicht tot betaling van het volledige tarief, ongeacht de reden.
Graag meenemen: Comfortabele kleding om in te bewegen en te ademen, sloffen/sokken, plastic flesje water, geld voor eventuele overige versnaperingen/diner in Spa Zuiver, badhanddoek(en), slippers, badjas, eventueel toiletartikelen.


Workshops Buitenland

De workshops in het buitenland staan op een lager pitje, maar zullen te zijner tijd weer worden aangeboden. Hierin heeft uiteraard Transformational Breath® een belangrijke rol, naast Lichaamsbewustzijn, Meditaties en Soul Flow Dance.


Retreats-z-txt

Retreats

De door José aangeboden transformatie-retreats in Nederland en buitenland kennen een grote variëteit aan inhoud, wel of niet in samenwerking met anderen. De rode draad is altijd de realisatie dat we spirit zijn in fysieke vorm en tegelijkertijd ook zoveel grootser zijn dan onze fysieke vorm. Dat we alle aardse aspecten en alle hemelse aspecten van ons mens-zijn kunnen verwelkomen. Zonder schroom, zonder oordeel, alles mag er zijn. Dat betekent dus ook dat in alle retreats Transformational Breath® een rol speelt, want de adem penetreert al onze lichamen, het fysieke en de energetische: ademen is leven! Klik op Retreats voor alle informatie.