TheRoad-Center-for-Being

 

José (Josie) Veenhof

Contact met José-Marie

Introductie

Curriculum Vitae

Praktijkadres

Afspraak

 

Introductie

“Geboren als een gevoelig en intuïtief kind met een intense nieuwsgierigheid en serieuze kijk op het leven en de dood, begon ik in 1968 mijn leerschool aan de Universteit van het Leven. Dat leven was in eerste instantie met name gericht op DOEN. Mijn studies resulteerden in een carrière in de reclame, werkend voor gerespecteerde internationale bedrijven en merken. In die tijd begon mijn werkelijke passie duidelijk te worden: het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei.

Na het opzetten van mijn eigen consultancy in marketing, communicatie en coaching vond ik in Transformational Breath® een prachtig instrument voor verdere ontwikkeling, zowel voor mijzelf als voor mijn klanten. De allereerste ademsessie bracht me terug tot mijn werkelijke ik, mijn essentie, mijn intuïtie; ik voelde me weer licht! Ik ben weer gaan ademen en heb daarmee bewust gekozen voor LOL in mijn leven. De stap van doen naar ZIJN was gezet.

Door het openen van die deur en door een immens vertrouwen in wat IS, is mijn wezen geopend voor liefde en licht. En het enige dat ik hoef te doen, is zijn. Easy does it, wat een heerlijkheid!

In mijn praktijk, genaamd Center for Being, gebruik ik het weten waarmee ik op aarde kwam, de kennis die ik heb opgedaan, de ervaringen op mijn eigen pad en de hoge trillingsfrequentie van simpelweg ZIJN, voor de ondersteuning in bewust zijn en zelf-heling van anderen. Dit gebeurt via privé-sessies, groepssessies, workshops, weekenden en transformatieretreats.

De boodschappen die ik ‘doorkrijg’ of de informatie waarop ik inplug, zijn wezenlijk voor mijzelf en daarom wil ik ze ook graag delen. Zo ook: “Het leven is slechts een terugkomdag. Om steeds een stapje verder te komen in de ervaring van wie je werkelijk bent: liefde en licht”.

Love is all, and all is love. Let’s enlighten up together, ALOHA!”

Retreat Verwondering - Februari 2017

“Als ik een metafoor mag gebruiken: als je het leven als een leerschool beschouwt, had ik het gevoel eindelijk in de goede klas te zijn beland. Ik heb alles wat ik heb gehoord, gevoeld en gezien als een spons opgezogen en heb nu het gevoel dat ik als een soort 2.0 versie van mezelf rondloop. Het was een reis waar verwondering centraal stond, met jullie niet als reisleiders maar als gidsen die subtiel wezen op al het moois dat er te zien was. Ik ben heel blij dat ik ben gegaan. Jullie doen prachtig werk. Mijn dank is groot!” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)

Curriculum Vitae

JOB experience (Joy Of Being)

 • Center for Being – a matter of body wisdom – 2004 t/m heden:
 • – Modaliteiten: Transformational Breath®, Zijnscoaching, Drijfverencoaching, Massage Therapie, Reconnective Healing®, The Reconnection®, Yin Yoga, Soul Flow Dance, Meditatie, Rituelen, plus Workshops, Trainingen en Retreats in binnen- en buitenland
  – Cliënten: Individuen en groepen (alle leeftijdscategorieën), particulieren, organisaties en bedrijven

Werkervaring:

 • yaraay – 2002 t/m 2011: zelfstandig consultant Marketing, Communicatie en Coaching (business development, strategische en creatieve concept-ontwikkeling)
 • FHV/BBDO – 1997 t/m 2002: inter/nationaal Advertising Account Director
 • Ammirati Puris Lintas – 1993 t/m 1997: inter/nationaal Advertising Account Manager

Opleidingen/trainingen:

 • Arhanta Yoga International® – 2019: Yin Yoga Teacher Training, certified
 • The Reconnection® – 2015: Reconnection-Certified Practitioner®, level 3C
 • The Reconnection® – 2015: Foundational Practitioner of Reconnective Healing®, level 2F
 • Kahuna Bodywork Training / Lomi Lomi Nui – 2012
 • V-Cirkel Academie – 2012 t/m 2015: gecertificeerd V-Cirkel Coach
 • Zen Shiatsu training – oktober 2011 – februari 2012
 • Selfidentity through Ho’oponopono – 2009: Business Ho’oponopono
 • The Reconnection® – 2008: Certified Practitioner of The Reconnection®, level 3
 • The Reconnection® – 2008: Certified Practitioner of Reconnective Healing®, level 2
 • Maia Healing Arts – 2008: Doula Training (certified)
 • Hawaii Institute of Anatomy / Maui School of Therapeutic Massage – 2008: autopsies van de extremiteiten plus borst- en buikholte (gecertificeerd)
 • Maui School of Therapeutic Massage – 2006 t/m 2009: Massage Therapie, waaronder Neuro Muscular Therapy, Trigger Point Therapy, Zweedse Massage, Hawaiiaanse Lomi Lomi Massage, Zwangerschapsmassage, Thaise Yoga Massage, etc. (gecertificeerd)
 • The Studio Maui – 2006 t/m 2012: dance practice van The 5 Rhythms / Soul Motion (daarna voortgezet in Nederland)
 • Transformational Breath Foundation – 2004 t/m 2005: Transformational Breath® level 1 – 5, Certified Transformational Breath Facilitator®
 • Katholieke Universiteit Brabant te Tilburg – 1989 t/m 1995: Economische Psychologie (Drs/MSc)
 • HEAO-Haarlem – 1986 t/m 1989: Commerciële Economie (Bachelor/BCom)
 • College Hageveld te Heemstede – 1980 t/m 1986: Atheneum

Logo Center for Being

Praktijkadres

– Alle ademsessies en -workshops vinden plaats in de praktijk van Center for Being op Kadoelenweg 217A in Amsterdam-Noord
– Reconnective Healing® en Coaching op Drijfveren zijn bij wijze van uitzondering af en toe mogelijk in Heemstede
– Vraag gerust naar de mogelijkheden voor sessies en workshops op andere locaties!

Afspraak

Voor informatie en/of het maken van een afspraak met José-Marie maak je bij voorkeur gebruik van het contactformulier hieronder, maar je kunt eventueel ook bellen of, beter nog: whatsappen (06 – 48 52 60 05):

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

captcha

Typ bovenstaande combinatie in het veld hieronder