TheRoad-Center-for-Being

 

José (Josie) Veenhof

Contact met José-Marie

Introductie

Curriculum Vitae

Praktijkadres

Afspraak

 

Introductie

“Geboren als een gevoelig en intuïtief kind met een intense nieuwsgierigheid en serieuze kijk op het leven en de dood, begon ik in 1968 mijn leerschool aan de Universteit van het Leven. Dat leven was in eerste instantie met name gericht op DOEN. Mijn studies resulteerden in een carrière in de reclame, werkend voor gerespecteerde internationale bedrijven en merken. In die tijd begon mijn werkelijke passie duidelijk te worden: het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei.

Na het opzetten van mijn eigen consultancy in marketing, communicatie en coaching vond ik in Transformational Breath® een prachtig instrument voor verdere ontwikkeling, zowel voor mijzelf als voor mijn klanten. De allereerste ademsessie bracht me terug tot mijn werkelijke ik, mijn essentie, mijn intuïtie; ik voelde me weer licht! Ik ben weer gaan ademen en heb daarmee bewust gekozen voor LOL in mijn leven. De stap van doen naar ZIJN was gezet.

Door het openen van die deur en door een immens vertrouwen in wat IS, is mijn wezen geopend voor liefde en licht. En het enige dat ik hoef te doen, is zijn. Easy does it, wat een heerlijkheid!

In mijn praktijk, genaamd Center for Being, gebruik ik het weten waarmee ik op aarde kwam, de kennis die ik heb opgedaan, de ervaringen op mijn eigen pad en de hoge trillingsfrequentie van simpelweg ZIJN, voor de ondersteuning in bewust zijn en zelf-heling van anderen. Dit gebeurt via privé-sessies, groepssessies, workshops, weekenden en transformatieretreats.

De boodschappen die ik ‘doorkrijg’ of de informatie waarop ik inplug, zijn wezenlijk voor mijzelf en daarom wil ik ze ook graag delen. Zo ook: “Het leven is slechts een terugkomdag. Om steeds een stapje verder te komen in de ervaring van wie je werkelijk bent: liefde en licht”.

Love is all, and all is love. Let’s enlighten up together, ALOHA!”

“Ik zie José of Josie of Joos als een verbinder, een facilitator van transformatie zoals ze zelf zegt. Ze is heel aards en nuchter en tegelijkertijd is ze volledig in verbinding met Spirit. Ze praat de taal van de business wereld, de creatieve wereld, de huis-tuin-keukenwereld en de spirituele wereld. Ze komt in contact met allerlei soorten mensen en iedereen wordt vanuit liefde en respect begeleid, soms subtiel, soms mega-confronterend. Als je je lesje maar leert!”

“José deelt wat ze zelf meester is. Ze vindt zichzelf geen leraar en wil dat ook niet zijn, want leraren creëren vaak volgers. Terwijl het José erom gaat mij te tonen hoe ik zelf de weg naar mijn ware zelf kan vinden. Zodat ik onafhankelijk, zelfstandig, stevig en tegelijkertijd liefdevol in het leven kan staan. Ze is, zoals ze zelf letterlijk zegt, wars van hiërarchie, maar ik moest door haar eigen stevigheid zelf ook stevig gaan staan om met haar mee te bewegen. En daarin zat juist mijn groei! José deelt, op een mooie, liefdevolle, aardse manier.”

“Ik zie haar allerlei mensen begeleiden: mannen en vrouwen, van baby’s tot 80-jarigen, mensen die nieuwsgierig zijn naar de heelkunst of er juist heel sceptisch tegenover staan, mensen die openstaan voor hun zelfhelend vermogen en mensen die mentaal, emotioneel, fysiek of spiritueel als ‘ziek’ zijn gelabeld. Van stropdassen tot huisvrouwen, van mensen met Downsyndroom tot hoogbegaafden. En wat ze aanbiedt? Voor ieder wat wils: gewoon praten en lachen kan ook! Ik kom altijd opgeladen bij haar vandaan.”

“José heeft een behoorlijke staat van dienst. En dan nog steeds, of juist daardoor, is ze zo drempelloos. Ze loopt niet naast haar schoenen en blijft met beide benen op de grond en ‘tussen’ haar cliënten.”

“I can definitely recommend Josie in all of her undertakings. She has guided me and provided many powerful tools and gifts for healing my mind, body and soul over the past years and I am thankful for her loving work and roaring laughter…”

Judith Kravitz, founder of the Transformational Breath Foundation and co-creator of Transformational Breath®: “Josie, you TOTALLY get Transformational Breath! Yes, she is the one who will take me to Oprah!”

Curriculum Vitae

JOB experience (Joy Of Being)

 • Center for Being – a matter of body wisdom – 2004 t/m heden:
 • – Modaliteiten: Transformational Breath®, Zijnscoaching, Drijfverencoaching, Massage Therapie, Reconnective Healing®, The Reconnection®, Yin Yoga, Soul Flow Dance, Meditatie, Rituelen, plus Workshops, Trainingen en Retreats in binnen- en buitenland
  – Cliënten: Individuen en groepen (alle leeftijdscategorieën), particulieren, organisaties en bedrijven

Werkervaring:

 • yaraay – 2002 t/m 2011: zelfstandig consultant Marketing, Communicatie en Coaching (business development, strategische en creatieve concept-ontwikkeling)
 • FHV/BBDO – 1997 t/m 2002: inter/nationaal Advertising Account Director
 • Ammirati Puris Lintas – 1993 t/m 1997: inter/nationaal Advertising Account Manager

Opleidingen/trainingen:

 • Arhanta Yoga International® – 2019: Yin Yoga Teacher Training, certified
 • The Reconnection® – 2015: Reconnection-Certified Practitioner®, level 3C
 • The Reconnection® – 2015: Foundational Practitioner of Reconnective Healing®, level 2F
 • Kahuna Bodywork Training / Lomi Lomi Nui – 2012
 • V-Cirkel Academie – 2012 t/m 2015: gecertificeerd V-Cirkel Coach
 • Zen Shiatsu training – oktober 2011 – februari 2012
 • Selfidentity through Ho’oponopono – 2009: Business Ho’oponopono
 • The Reconnection® – 2008: Certified Practitioner of The Reconnection®, level 3
 • The Reconnection® – 2008: Certified Practitioner of Reconnective Healing®, level 2
 • Maia Healing Arts – 2008: Doula Training (certified)
 • Hawaii Institute of Anatomy / Maui School of Therapeutic Massage – 2008: autopsies van de extremiteiten plus borst- en buikholte (gecertificeerd)
 • Maui School of Therapeutic Massage – 2006 t/m 2009: Massage Therapie, waaronder Neuro Muscular Therapy, Trigger Point Therapy, Zweedse Massage, Hawaiiaanse Lomi Lomi Massage, Zwangerschapsmassage, Thaise Yoga Massage, etc. (gecertificeerd)
 • The Studio Maui – 2006 t/m 2012: dance practice van The 5 Rhythms / Soul Motion (daarna voortgezet in Nederland)
 • Transformational Breath Foundation – 2004 t/m 2005: Transformational Breath® level 1 – 5, Certified Transformational Breath Facilitator®
 • Katholieke Universiteit Brabant te Tilburg – 1989 t/m 1995: Economische Psychologie (Drs/MSc)
 • HEAO-Haarlem – 1986 t/m 1989: Commerciële Economie (Bachelor/BCom)
 • College Hageveld te Heemstede – 1980 t/m 1986: Atheneum

Logo Center for Being

Praktijkadres

Alle individuele en kleine groepssessies vinden plaats in de praktijk van Center for Being op de Kadoelenweg in Amsterdam-Noord. Sommige sessies kunnen op afstand gebeuren, of buiten en/of wandelend. Weer andere sessies (denk met name aan rituelen) vragen om een andersoortige locatie. Daarnaast worden er groepssessies, workshops en retreats gegeven door heel Nederland en daarbuiten. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor individuele en groepssessies op andere locaties!

Afspraak

Voor informatie en/of het maken van een afspraak met José-Marie kun je (bij voorkeur) gebruik maken van het contactformulier hieronder of een whatsapp sturen naar 06 48526005.

Naam (noodzakelijk)

Email (noodzakelijk)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

captcha

Typ bovenstaande combinatie in het veld hieronder