Miracle-Center-for-Being

 

Reconnective Healing / The Reconnection®

 
 
Informatie

Aanbod

Informatie

Het chemische model van heling, medicatie bijvoorbeeld, is slechts één van de mogelijkheden die ons ter beschikking staan. Door gebruik te maken van heling middels frequenties/resonantie/vibratie, zetten we de intelligentie van het universum en van het lichaam-zelf in voor het helingsproces. De DNA in onze cellen is licht, meetbaar licht. Wanneer de gezondheid van de cellen in ons lichaam afneemt, dan dimt het licht, de trilling vertraagt. Door licht in te brengen, verdwijnen de dichte energiepatronen, ofwel die zaken die een lagere frequentie hebben dan licht. Reconnective Healing® brengt energie, licht en informatie binnen en geeft onze DNA software daarmee een upgrade.

Reconnective Healing® wordt door de wetenschap van vandaag erkend als de Reconnective Healing-frequenties, het nieuwe all-inclusive spectrum van energie, licht en informatie. Deze trillingsfrequenties zijn toegankelijk zonder ingewikkelde stappen, procedures of rituelen en kunnen door iedereen worden geleerd. Reconnective Healing is geen therapie of behandeling. Het is verandering. De ervaring van elke persoon is uniek, omdat ieder van ons een eigen onafhankelijke perfectie heeft. Vaak beschrijven mensen die met Reconnective Healing® in aanraking zijn gekomen het als een keerpunt in hun leven, waarbij regelmatig het woord ‘thuiskomen’ wordt gebruikt.

Het verschil tussen Reconnective Healing en The Reconnection komt neer op een verschil in intentie. De intentie van Reconnective Healing is het creëren van balans, heling op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en/of elk ander niveau. Uiteraard zul je als deel van het helingsproces tot op zekere hoogte ook ‘reconnection’ (herverbinding) ervaren. Het is deze Reconnection die maakt dat Reconnective Healing zo veel uitgebreider is dan de helingstechnieken die we tot voor kort beschikbaar hadden. De intentie van The Reconnection is om ons volledig gebruik te laten maken van onze inherente verbinding met het universum. Dit wordt gedaan via een ervaring bestaande uit 2 sessies die ook wel ‘Je Persoonlijke Reconnection’ wordt genoemd. Ook hier geldt: de herverbinding die tot stand komt via The Reconnection levert tot op zekere hoogte ook Reconnective Healing op als onderdeel van het proces. Het zijn dus niet 2 compleet separate processen, maar om alle voordelen van beide te benutten, dienen de Reconnective Healing sessies en The Reconnection sessies separaat ervaren te worden. Het wordt sterk aangeraden, maar het is zeker niet verplicht, om minimaal 1 Reconnective Healing sessie te ervaren voordat je The Reconnection ontvangt.

Reconnective Healing®

  • Intentie: balans, heling (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel)
  • Sessies: 1 à 3 sessies per klacht/dis-ease
  • Practitioner: maakt gebruik van vrije, speelse bewegingen rond het lichaam
  • Deze sessie kan ook op afstand plaatsvinden en werkt net zo krachtig of zelfs krachtiger!

The Reconnection®

  • Intentie: levenspad-acceleratie
  • Sessies: 2 sessies (binnen 4 dagen); één maal in je leven
  • Practitioner: maakt gebruik van strikte lijnen over en langs het lichaam en eraan voorbij
  • Deze sessies vinden alleen in de praktijk of op locatie plaats, niet op afstand

De internationale website www.thereconnection.com verschaft je alle informatie die je zoekt. Voor leuke testimonials kun je hier kijken: www.reconnectivehealing.pro; hierop vind je ook andere erkende practitioners in Nederland en België.
 

Oktober 2013

“Ik heb me in tijden niet zo licht en sprankelend gevoeld. Het zware is weg en ik kan weer zien wat er werkelijk is.” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)

Aanbod

Op afspraak: Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 19:00 uur, weekenden mogelijk bij uitzondering
Locatie: Center for Being, Kadoelenweg 217A in Amsterdam-Noord
Practitioner: José-Marie Veenhof
Tarieven 2021 (incl. BTW) – Reconnective Healing:
– Particulier: 75 euro per sessie op afstand (circa 0,5 uur), 90 euro per sessie in de praktijk/op locatie (circa 1 uur)
– Zakelijk: 90 euro per sessie op afstand (circa 0,5 uur), 111 euro per sessie in de praktijk/op locatie (circa 1 uur)
Tarieven 2021 (incl. BTW) – The Reconnection:
– Particulier: 333 euro voor het geheel van beide sessies (elke afspraak circa 1,5 uur)
– Zakelijk: 405 euro voor het geheel van beide sessies (elke afspraak circa 1,5 uur)
Betaling: De betalingswijze wordt vermeld in de bevestigingsmail.
Annulering: Bij annulering binnen 72 uur vóór het tijdstip van de gemaakte afspraak alsmede bij afwezigheid op het tijdstip van de gemaakte afspraak wordt 50% van het betreffende sessie-tarief in rekening gebracht.
Overig: Huisbezoek, bedrijfsbezoek en sessies obv werkgeversbudgetten kennen aangepaste tarieven.

Juli 2008

“Tijdens mijn eerste RH session ervaarde ik rare arm- en beenreflexen en trillende oogleden. Daarnaast voelde ik ook ineens een scherpe pijn in mijn linker onderbuik en was ik me bewust van een sterke vibratie rond mijn rechter heup. Na die ene sessie was de pijn, die ik al 5 maanden in mijn buik had, weg en die is ook niet teruggekomen. Ik had het al laten checken door mijn huisarts en een internist, maar zij konden niets vinden dat aanleiding gaf voor verder onderzoek. Ik begon me enigszins zorgen te maken: is het slechts een spier, of is er iets gaande met mijn eierstok of met mijn darm? Het voelde alsof er iets gedraaid zat en ik kreeg er een zeer oncomfortabel gevoel van. Maar na die ene sessie was het dus weg. Hetzelfde gold voor mijn rechter heup: wanneer ik dans, heb ik de neiging om mijn rechter heup meer te gebruiken, dus die kant was altijd een beetje pijnlijk. Maar nu niet meer! De 2 opvolgende nachten sliep ik niet goed. Ik was rusteloos, had heftige nachtmerries. Ik was alles aan het integreren denk ik. Ondanks het slaaptekort had ik echter nog steeds enorm veel energie en voelde ik me beter in mijn lijf dan ooit tevoren!” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)

Juli 2008

“In de 1e sessie van The Reconnection kwam er een behoorlijke druk op mijn solar plexus. En ik voelde me als Gulliver in Gulliver's Reizen: vastgebonden met touwen van links naar rechts over mijn hele lichaam, haha! Tijdens de 2e sessie van The Reconnection kwam er een hele sterke laserstraal mijn navel in! Dat maakte me heel ongemakkelijk, maar toen ik besloot om het maar te laten gebeuren, was het ook zo weg. Ik had moeite om daarna op te staan; mijn lichaam was zo zwaar. Het voelde alsof ik aan de tafel was vastgelijmd. Na die sessies waren er 2 nachten dat ik middenin de nacht wakker werd en ontdekte dat mijn hele lichaam subtiel aan het trillen was. In een split second dacht ik dat er een zware vrachtwagen langsreed, toen dat er een aardbeving was, maar ineens realiseerde ik me dat het mijn eigen lichaam was! Mijn linkerhand lag op mijn onderbuik, mijn rechterhand op mijn borst. Een andere nacht werd ik wakker van een koude windvlaag onder mijn deken; niet in de kamer, maar onder mijn deken. Heel raar... The Reconnection heeft mijn frequentieniveau verder verhoogd en me dieper gebracht in de ervaring van het NU.” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)