Connected-Center-for-Being

 

Retreats

Informatie

Aanbod

Informatie

De door José aangeboden retreats in Nederland en in het buitenland kennen een grote variëteit aan inhoud, wel of niet in samenwerking met anderen. De rode draad is altijd de realisatie dat we spirit zijn in fysieke vorm en tegelijkertijd ook zoveel grootser zijn dan onze fysieke vorm. Dat we alle aardse aspecten en alle hemelse aspecten van ons mens-zijn kunnen verwelkomen. Zonder schroom, zonder oordeel, alles mag er zijn. Dat betekent dus ook dat in alle retreats Transformational Breath® een rol heeft, want de adem penetreert al onze lichamen, het fysieke en de energetische: ademen is leven!

“The softest of stuff in the world penetrates quickly the hardest.
Insubstantial, it enters where no room is.”
– Lao Tsu –

Retreat Inner Heat

Januari 2012 “Spierpijn, tranen, onbetaalbare leermomenten en intense tevredenheid voel ik na Orvelte. Wat een ervaring! Geen moment spijt dat ik meegegaan ben.” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)

Retreat Roots & Wings

Mei 2011 “Ik heb lang nagenoten en doe dit tussendoor nog. Het is heel bijzonder geweest en ik wil hier veel meer van. Ik heb het licht gezien en zelfs de schakelaar ontdekt.” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)

Aanbod

BewarenBewaren

BewarenBewaren