Ruimte-Center-for-Being

 

Transformational Breath®

Informatie

Aanbod

Informatie

Transformational Breath® is een uitermate effectief en veelomvattend zelfhelingsinstrument. Het maakt gebruik van een specifiek ademhalingspatroon dat weggedrukte trauma’s opruimt, het fysieke lichaam revitaliseert, emotionele en mentale trauma’s op celniveau transformeert en een hoger niveau van bewustzijn genereert.

Zoals we ademen, zo leven we. Door ons te realiseren dat de ademhaling wordt bepaald door ons onderbewuste, kunnen we ons ademhalingspatroon bewust gaan beïnvloeden, hetgeen de adem tot een prachtig instrument maakt om ons weer met ons onderbewuste te verbinden. Het proces begint met het leren openen van de ademhaling en het gebruiken van de hele ademhalingscapaciteit. Het patroon van de Transformational Breath® is als een continue golf: we ademen in door de mond, vullen de buik, verbinden het hele ademhalingssysteem en dan, zonder pauze, laten we de uitademing ontspannen uit ons mond vallen, als een zucht.

Door meer lucht binnen te halen, creëren we meer energie en toegenomen hersenfunctionaliteit en daarmee verhogen we onze vitaliteit en ons welzijn (niveau 1). De verbonden ademhaling creëert een gesloten circuit van hoog vibrerende energie. Het synchronisatieproces gebeurt dan automatisch: de door de adem gecreëerde hoog-frequente energieën veranderen de laag-frequente energiepatronen die opgeslagen zijn in het lichaam en het onderbewuste. Dit proces resulteert in blijvende transformatie van zowel pijn als dichte energie in ons systeem en leidt tot een prettige mentale en emotionele staat van zijn (niveau 2). Zodra we ons geheel overgeven aan de adem, de uitademing totaal ontspannen laten gebeuren en het proces vertrouwen, zijn we in staat onze gangbare menselijke waarneming te overstijgen. We ervaren meer helderheid en licht. Door al het goede te ontvangen en te accepteren, worden we één met ons hogere zelf, de bron, god, het licht (of welk woord je er ook voor wilt gebruiken). En hierdoor zijn we in staat onszelf te helen (niveau 3). Door te oefenen, door continu bewust bezig te zijn met onze adem, gaan we op termijn dit hogere niveau van bewustzijn ook ervaren in ons dagelijks leven.

Om dit proces veilig en effectief te begeleiden, worden de volgende hulpmiddelen gebruikt: ademen vanuit een positieve intentie, invocaties, aanraking en drukpunten op het lichaam, affirmaties en expressie middels beweging en het voortbrengen van geluid.

Voordelen voor alle lagen van ons bewustzijn

Transformational Breath® is veilig en effectief. Het brengt transformatie op alle niveaus van ons bewustzijn en is daarom een zeer praktisch instrument voor persoonlijke groei.

Niveau 1: Fysiek welzijn – het creëren van gezonde cellen

Transformational Breath® opent en schoont beperkende ademhalingspatronen.

 • Toenemende oxygenatie door het hele lichaam; zuurstofrijk bloed is de sleutel tot gezonde regeneratie van cellen, hetgeen essentieel is voor het behouden van een goede gezondheid en het genezen van vele aandoeningen
 • Verhoogt kracht en energie en creëert een meer uitgebalanceerde energiestroom door het lichaam
 • Stimuleert de circulatie en daarmee ook de ontgiftingscapaciteit
 • Doet verslavingen teniet

Niveau 2: Emotioneel en mentaal welzijn – het creëren van blije cellen

Transformational Breath® schoont het onderbewuste.

 • Vermindert bezorgdheid en spanning
 • Verhoogt de bewustwording van zelfsaboterende patronen als schuld, angst en woede
 • Schoont trauma’s en drama’s uit het verleden
 • Schoont onderdrukte en negatieve emoties
 • Verhoogt levensvreugde en genieten
 • Verhoogt zelfwaardering

Niveau 3: Spiritueel welzijn – het creëren van zielsgelukkige cellen

Transformational Breath® verbindt ons met hogere niveaus van bewustzijn.

 • Verdiept meditatie
 • Verstevigt de connectie met ons hogere Zelf en dat ‘wat er meer is’
 • Vergroot bewustzijn
 • Ontwikkelt spirituele gaven en de uiting ervan
 • Staat een volledigere expressie van liefde en lol toe
 • Creëert eenheidsbewustzijn

Gerapporteerde resultaten

Middels Transformational Breath® herstelt het ademhalingspatroon zich permanent in een diepe ademhaling waarbij volledig gebruik wordt gemaakt van het diafragma. Het celgeheugen wordt geschoond van negatieve energie op alle niveaus, je laat los wat jou beperkt en het maakt dat je je vitaal voelt en zeer op je gemak, zowel met jezelf als met anderen. In het algemeen geldt dat Transformational Breath® je helpt in het verbeteren van je gezondheid van binnenuit, in leven vanuit overvloed, in het helen van relaties, in het bouwen van kracht op alle niveaus en in de ervaring van zielsgelukkig zijn! Velen hebben de positieve effecten ervaren en gerapporteerd van het gebruik van Transformational Breath® tijdens de bevalling, bij trauma-integratie en rouwverwerking en bij aandoeningen als: astma, chronische vermoeidheid, depressie, fobieën, hartproblemen, hoofdpijn/migraine, huidproblemen, kanker, onvruchtbaarheid, paniekaanvallen, PMS, roken en andere verslavingen, slapeloosheid, slecht zicht, spijsverteringsproblemen en stress.

Feiten

Transformational Breath®:

 • wordt aanbevolen door welbekende experts op het vlak van integratieve geneeskunst, waaronder Deepak Chopra MD en Christiane Northrup MD
 • is anders dan Rebirthing, Holotropic Breathing of Yogic Breathing
 • gebruikt een volle, ontspannen ademhaling die ontstaat in de onderste buik, waarna de inademing en de uitademing gebeuren zonder pauzes ertussen
 • omvat persoonlijke intenties en spirituele praktijken die acceptabel zijn voor eenieder
 • integreert andere healing modaliteiten zoals geluid, aanraking en somatische integratie
 • omvat een ademanalyse die het verband aangeeft met de persoonlijke issues in iemands leven
 • kan al beoefend worden middels zelfsessies na slechts enkele gefaciliteerde sessies

Meer informatie tref je aan op: www.transformationalbreath.nl of www.transformationalbreath.com

Juli 2009

“Waarom Transformational Breathing zo belangrijk voor mij is? De eerste keer zal ik niet vergeten, al zijn er meerdere sessies door die bijna 15 jaar heen die nog op mijn netvlies staan. Ja, mijn netvlies, want soms treed ik een wereld in waar ik prachtige onvoorstelbare dingen zie! Maar vooral is het ademen een houvast. Er zijn periodes dat ik helemaal niet adem. Als ik dan de controle of de sturing over mijn leven lijk kwijt te raken, is het ademen altijd een gereedschap om het gevoel weer terug te krijgen dat ík stuur en niemand anders. En stuur vanuit liefde, niet vanuit allerlei allerhande-andere-niet-zo-vrolijk-makende beweegredenen die ik ook allemaal ken, maar niet altijd erken. Nu ja, door de jaren heen heb ik ook ondervonden dat er adem-begeleiders zijn en adem-begeleiders. José is er eentje die professionaliteit met warmte weet te koppelen en daardoor in mijn beleving 1 van de toppers.” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)

Aanbod