Het-pad-Center-for-Being

 

Zijnscoaching

Informatie

Aanbod

Informatie

Zijn in plaats van Doen. Dat is de focus van deze vorm van coaching. In het moment aanwezig zijn, erop vertrouwen dat er voor ons wordt gezorgd. Het leven laten stromen zonder dingen te forceren. Ons heilige pad bewandelen.

Dat betekent niet dat het leven saai wordt of passief, integendeel! Het betekent juist dat we de mogelijkheid krijgen te ervaren en te zien hoe makkelijk en leuk het leven is. We leren het af om het leven en onszelf veel te serieus te nemen! Door in elk moment bewust te zijn wat we doen en waarom we iets doen, ontdekken we gedrags- en gedachtenpatronen die in velen van ons aanwezig zijn, maar die veelal niet de meest bevredigende patronen zijn voor ons als individu. Veel patronen, gewoontes, conditioneringen zijn een belemmering. Er is geen andere zekerheid dan dat alles verandert. Hoe meer we leren met de stroom mee te gaan in plaats van ons te verzetten en geforceerd de koers willen veranderen, hoe meer ruimte er is om al het goeds dat er voor ons beschikbaar is te ontvangen. Het leven is makkelijk, het leven is lol! Zolang wij ons er niet teveel mee bemoeien tenminste…

Deze vorm van coaching wordt ingezet bij uiteenlopende vraagstukken: het vinden van een passende baan, het leren omgaan met fysieke beperkingen, het aantrekken van een soulmate, nieuwsgierigheid naar wat er meer is, inzicht verkrijgen in vicieuze cirkels waarin we steeds belanden en nog veel meer! Er kan gebruik worden gemaakt van Drijfverencoaching, Transformational Breath®, Reconnective Healing®, meditaties, rituelen, aanraking en beweging. Alles wordt in het moment aangevoeld en/of vantevoren afgesproken.

De sessies vinden plaats in de praktijk, maar zomaar een wandeling behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. Los van de (zoveel mogelijk) wekelijkse of tweewekelijkse sessies is telefonische en e-mail ondersteuning beschikbaar en kan er huiswerk worden aangeboden.

Februari 2013

“Confrontatie is José's middle name: José Confrontatie Veenhof. Wat ben ik blij met haar heldere blik! Nu snap ik waar ik mezelf klem zet, en waarom. Wat een blinde vlek had ik... Het was even pijnlijk dat wakker schudden, maar ik ben er nu heel dankbaar voor!” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)

Mei 2012

“In de korte tijd dat ik bij José kom, is mijn hele leven omgedraaid. Ik ben uit het keurslijf gestapt wat ik mijzelf had opgelegd. Ik geniet!! Ja, ik heb sprongen gemaakt. Ik weet het, ik doe het zelf, maar als zij niet op mijn weg was gekomen, had ik niet deze mijlpalen behaald.” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)

Aanbod

Op afspraak: Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 19:00 uur, weekenden mogelijk bij uitzondering
Locatie: Center for Being, Kadoelenweg 217A in Amsterdam-Noord
Facilitator: José-Marie Veenhof
Tarieven 2021 (incl. BTW):
– Particulier: Eerste sessie van circa 2 uur: 125 euro, vervolgsessie van circa 1,5 uur: 105 euro (bij langere vervolgsessies geldt het tarief van 125 euro)
– Zakelijk: Eerste sessie van circa 2 uur: 150 euro, vervolgsessie van circa 1,5 uur: 130 euro (bij langere vervolgsessies geldt het tarief van 150 euro)
Betaling: De betalingswijze wordt vermeld in de bevestigingsmail.
Annulering: Bij annulering binnen 72 uur vóór het tijdstip van de gemaakte afspraak, alsmede bij afwezigheid op het tijdstip van de gemaakte afspraak, wordt 50% van het betreffende sessie-tarief in rekening gebracht.
Graag meenemen: Comfortabele kleding (een joggingbroek bijvoorbeeld), sloffen of extra sokken, flesje water.
Overig: Huisbezoek, bedrijfsbezoek en coaching obv werkgeversbudgetten kennen aangepaste tarieven.

Januari 2012

“Jeetje, hoeveel wijsheden kan iemand overbrengen in een kwartier… En het mooie is dat ik ze ook meteen in mijn leven kan toepassen!” (Voor meer ervaringen kun je terecht op de pagina Testimonials)